Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Αυτό είναι το πρόσωπο της κρίσης.

Μαθήτρια κατέρρευσε από ασιτία στη Ρόδο

8χρονος μαθητής στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφαίρεσε κεριά από εκκλησία, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για φωτισμό, επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του.!!!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκάνησου  αναφέρει:
 «To Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου καταγγέλλει την Κυβέρνηση και την Τρόικα για τη βάρβαρη πολιτική που έχουν επιβάλει στον ελληνικό λαό με συνέπεια να εμφανίζονται στη χώρα μας το 2013 ξεχασμένα φαινόμενα που ακούγαμε μόνο στις αφηγήσεις των ανθρώπων της κατοχής.
 Η ανάπτυξη που μας υπόσχονται με την εφαρμογή των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ είναι η επιστροφή στην εποχή του κάρβουνου. Δύο νέα παιδιά, φοιτητές στο ΤΕΙ Λάρισας έχασαν τη ζωή του και άλλα χαροπαλεύουν γιατί χρειάστηκε να ζεσταθούν χρησιμοποιώντας μαγκάλι !!!
 Τις προηγούμενες ημέρες μαθήτριά μας σε σχολείο της Ρόδου λιποθύμησε και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση η λιποθυμία οφειλόταν σε ανεπαρκή σίτιση του παιδιού!!!
 8χρονος μαθητής στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφαίρεσε κεριά από εκκλησία, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για φωτισμό, επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του.!!!                                                                                                                                                                 Αυτά τα απίστευτα συμβαίνουν σήμερα. Αυτό είναι το πρόσωπο της κρίσης. Πείνα και εξαθλίωση.   Η θέρμανση έγινε είδος πολυτελείας για τους φτωχούς ανθρώπους.
 Στα σχολεία είναι πλέον καθημερινά τα κρούσματα υποσιτισμού των μαθητών
 Οι υπηρεσίες υγείας και παιδεία διαρκώς υποβαθμίζονται.
 Τα διάφορα «ατυχήματα», αποτέλεσμα της ανέχειας, θα πολλαπλασιάζονται.
 Την ίδια ώρα υπέρογκα είναι τα κέρδη των πολυεθνικών, των λογής –λογής «επενδυτών», των τζογαδόρων των χρηματιστηρίων.
 Απαιτούμε η κατάσταση αυτή να ανατραπεί.
 -Κανένας στη χώρα μας χωρίς τα βασικά για την επιβίωσή του : Εργασία και μισθός που να αντιστοιχεί σε ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης.
 -Υγεία και παιδεία για όλους.
 -Να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ το ειδικό τέλος κατανάλωσης και ο ΦΠΑ στα καύσιμα.-Να καθιερωθεί ΑΜΕΣΑ μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ για οικογένειες με ανέργους γονείς.                                                                                                                                                                ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ                                                          ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ».

ΣΟΚ: Έλληνας ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο σε οικοδομή!


Συγκλονίζει την καλλιτεχνική κοινότητα εδώ και λίγες ώρες ο …
άδικος θάνατος ενός πολύ αξιόλογου ηθοποιού, ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ο λόγος για τον Στρατή Τσοπανέλλη έναν εκ των πρωταγωνιστών της υπέροχης ταινίας της Τόνιας Μαρκετάκη «¨Η τιμή της αγάπης» αλλά και της θρυλικής επίσης ταινίας της σειράς «Το Θέατρο της Δευτέρας», «Ματωμένος γάμος» καθώς και της ταινίας «Εν πλω». Τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά του Antenna «Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος».

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΣΟΚ: Έλληνας ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο σε οικοδομή! http://24wro.blogspot.com/2013/02/blog-post_5200.html#ixzz2OAGob6Tn