Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ



ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ: ΗΞΕΙΣ- ΑΦΗΞΕΙΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ : ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ

Σε σκληρή και ενδοκυβερνητική σύγκρουση εξελίσσεται το θέμα της μαρίνας της Πρέβεζας, αφού ο γενικός γραμματέας κ. Θεοδωρίδης φαίνεται να υποχωρεί στα επιχειρηματικά συμφέροντα.



 Από το ρεπορτάζ του atpreveza
Πολλά επεισόδια ακόμη αναμένεται να έχει το θέμα της Μαρίνας της Πρέβεζας, η οποία έχει μετατραπεί σε αντικείμενο σύγκρουσης ανάμεσα σε φορείς και πολίτες της Πρέβεζας.
Την περασμένη εβδομάδα βγήκε στη δημοσιότητα απόφαση (Απόφαση Αναπομπής) του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδωρίδη για ακύρωση των δύο αποφάσεων του Λιμενικού Ταμείου με τις οποίες παραχωρούνταν τμήμα της χερσαίας ζώνης στην εταιρία που έχει μισθώσει τον τουριστικό λιμένα της Πρέβεζας, ενώ χθες υπήρχαν έντονες πληροφορίες ότι ο κ. Θεοδωρίδης πήγε ένα βήμα παραπέρα και προχώρησε ουσιαστικά στην κατάργηση της Λιμενικής Επιτροπής. Απόφαση που λίγες ώρες μετά ανακλήθηκε όπως φαίνεται και στα παρακάτω έγγραφα.
Έγγραφο κατάργησης Λιμενικής Επιτροπής  -   Ανάκληση έγγραφου κατάργησης
eggrafo katarghshs-1     anaklhsh eggrafou katarghshs
Μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιστολή με την οποία αναφέρεται στο ιστορικό της Μαρίνας, υπογραμμίζοντας πως παραμένει στη θέση του προέδρου του ΛΤ, γιατί θεωρεί υπέρτατη υποχρέωση για τον τόπο και την εξιλέωσή του να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μαρίνας.