Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Λαοθάλασσα στην Ταξίμ, η μεγαλύτερη συγκέντρωση

BMUkR3KCcAA4yWq.jpg_large
Φωτό πριν από λίγο μέσω twitter
Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχει κατακλύσει τη πλατεία Ταξίμ στη Κωνσταντινούπολη από το μεσημέρι της Κυριακής. Ξένοι ανταποκριτές σημειώνουν ότι πρόκειται για τη μαζικότερη συγκέντρωση κατά του Ερντογάν μέχρι σήμερα. Την ίδια ώρα, σε ομιλία του ο τούρκος πρωθυπουργός έδειξε για ακόμη μία φορά τη σθεναρή του στάση έναντι των διαδηλωτών χαρακτηρίζοντάς τους «δειλούς», «βάνδαλους» και «αναρχικούς».


O ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ .
 
TO ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ  TO ΤΕC YOL DEVRIM  MONOΣ ΔΡΟΜΟΣ  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ SYRIZA PANTU

AddThis Social Bookmark Button
syrizapandou
"SYRIZA PADU" είναι γραμμένο σε τοίχο στη Κωνσταντινούπολη.
 Την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο Γιάννης Μπεχράκης, ενώ την σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.
"Oι εξεγερμένοι στην πλατεία Ταξίμ, στην Κωνσταντινούπολη, έγραφαν συνθήματα με τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε το ίδιο συνέβαινε και πέρσι στην Ισπανία, στους Αγανακτισμένους. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, μία έννοια αντίστασης, ανατροπής, λαϊκής συσπείρωσης, την οποία κρατούμε βαθιά ριζωμένη μέσα στη σκέψη μας", είπε ο Αλ. Τσίπρας.