Με 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία μεθαύριο Τρίτη απαντούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις μαζικές απολύσεις, ενώ φαίνονται αποφασισμένες να προχωρήσουν και σε νέες κινητοποιήσεις σε συντονισμό με τις ομοσπονδίες των εργαζομένων που θίγονται άμεσα από τα κυβερνητικά μέτρα. Η ΑΔΕΔΥ μαζί με τη ΓΣΕΕ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ οργανώνουν αύριο Δευτέρα Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (8.00 το βράδυ), όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με αλληλέγγυους καλλιτέχνες, ενώ θα γίνει και συμβολική περικύκλωση της Βουλής. Πάντως, λόγω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη, τα συνδικάτα ίσως προχωρήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα σε νέα κινητοποίηση, με τη στάση εργασίας να έχει περισσότερες πιθανότητες.
"Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των Μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να υλοποιούν κυβέρνηση και τρόικα με λυσσαλέα ένταση", σημειώνει η ΑΔΕΔΥ. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους, της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής ασφάλισης, στη διάλυση των δημοτικών υπηρεσιών, στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου. Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί τώρα"!
 
ΠΡΕΒΕΖΑ
Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας πρέπει να δώσουμε μαχητικό-αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει έξω από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στις 10:00.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ 

                                   ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
 
                             ΤΡΙΤΗ 16/7-10:00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ