Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 5μ.μ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ


Σχετικά με τη συνέχεια των κινητοποιήσεων με αφορμή το άνοιγμα γραφείων του ναζιστικού μορφώματος της ΧΑ. χθες Δευτέρα 8 μ.μ έγινε σύσκεψη φορέων και αντιφασιστικών πρωτοβουλιών στο Εργατικό Κέντρο.
Έγινε μια πρώτη εκτίμηση για την κινητοποίηση του περασμένου Σαββάτου και είναι κοινή διαπίστωση ότι δόθηκε ένα σαφές πολιτικό μήνυμα το οποίο δημιούργησε και το ανάλογο κλίμα στην πόλη της Πρέβεζας.
Το νέο στοιχείο αυτής της κινητοποίησης είναι η συμπόρευση μαζί μας στον ίδιο δρόμο για το ίδιο θέμα,και των δυνάμεων του ΠΑΜΕ,γεγονός ελπιδοφόρο που επέδρασε θετικά σε έναν κόσμο που περιμένει ενωτικές  ενέργειες.Ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Τώρα στη χθεσινή συνέλευση αποφασίστηκε:
α) Συνέχιση των κινητοποιήσεων για το ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12 και ώρα 5 το απόγευμα,έξω από την ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ.

β) Αφισοκόλληση αντιφασιστικού περιεχομένου με αναγγελία της κινητοποίησης

γ) Ανοιχτό κάλεσμα και σε συλλογικότητες και κόμματα των γύρω περιοχών

Ο αντιφασιστικός-αντιμνημονιακός αγώνας θα συνεχιστεί με την ενότητα του δημοκρατικού λαού και την κοινή δράση των δυνάμεων της αριστεράς ως βασική προϋπόθεση για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που γεννούν τον φασισμό και τον ναζισμό.
Η μαζική συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28/12 και ώρα 5 μ.μ έξω από την ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ θα είναι η απάντηση στον φόβο εκφασισμό που επιχειρείται από την καθεστωτική πολιτική των μνημονίων.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 5 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ
                
                                  ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ