Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κώστας Μπάρκας στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών της Πρέβεζας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας των αγροτών για την ανατροπή της μνημονιακής λαίλαπας είναι αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Κώστας Μπάρκας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη σήμερα 19/2 στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο των Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συμπαραστεκόμενος και αγωνιζόμενος στο πλάι τους για την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους. Στα πλαίσια της κινητοποίησης συναντήθηκε και με αντιπροσωπία Αγροτών του νομού Πρέβεζας.

Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας όλης της κοινωνίας για την ανατροπή των υφεσιακών μνημονιακών πολιτικών. Είναι αγώνας για το δικαίωμα του ελληνικού λαού στην τροφή, για την επιβίωση της υπαίθρου και την ανάπτυξη της χώρας σε όφελος των κοινωνικών αναγκών. Είναι αγώνας όλου του κόσμου της εργασίας, όλων των πληττόμενων κοινωνικών στρωμάτων στην μάχη για την ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής και το άνοιγμα του δρόμου της ελπίδας, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί ότι η επερχόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς θα φέρει δέσμη άμεσων μέτρων, ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών και η ανόρθωση της αγροτικής οικονομίας σε όφελος των κοινωνικών αναγκών.  Με όλες μας τις δυνάμεις συμμετέχουμε ενεργά στις αγροτικές κινητοποιήσεις και αγωνιζόμαστε για την δυναμική ανασυγκρότηση του ενωτικού, αγωνιστικού αγροτικού κινήματος, σαν θεμελιώδη προϋπόθεση για την νικηφόρα έκβαση των αγώνων και την ανατροπή των μνημονίων σήμερα, αλλά και για την υλοποίηση του ριζοσπαστικού προγράμματος ανόρθωσης του πρωτογενή τομέα και της υπαίθρου αύριο.




ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ
Βουλευτής Ν. Πρέβεζας - ΣΥΡΙΖΑ
-----------------------------
Σαπουτζάκη 3, 48100 Πρέβεζα, Τηλ: 2682061585
Βουλής 4, 10562 Αθήνα Τηλ: 2103706259, Φαξ: 2103706059

barkas@parliament.gr