Ευτυχία Τσαμποδήμου
TSAMPODIMOUΓεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Έζησε στην Πρέβεζα μέχρι τα 8 της χρόνια. Η δικτατορία του ‘67 εξαναγκάζει την οικογένειά της να μεταναστεύσει στην πρωτεύουσα, όταν ο πατέρας χάνει τη δουλειά του, εξ αιτίας των αριστερών του πολιτικών φρονημάτων. Μεγαλώνει στην Αθήνα. Σπουδάζει θέατρο στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν.
Δουλεύει ανελλιπώς μέχρι σήμερα στο θέατρο (Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ.α), στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Είναι μέλος του τμήματος Πολιτισμού του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας. Στις εκλογές του 2004 ήταν υποψήφια στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με το Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α).
Χρήστος Νικολάου
NIKOLAOUΓεννήθηκε στο Μεσοπόταμο του Δήμου Φαναρίου. Από παιδί μετανάστευσε με την οικογένειά του στην Γερμανία. Κατά την διάρκεια των μαθητικών και φοιτητικών του χρόνων δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της Αριστεράς και ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση μέσα από το κίνημα των μεταναστών. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Φανάρι και ασχολείται επαγγελματικά ως αγρότης. Δραστηριοποιείται ως ανένταχτος αριστερός στο χώρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σπύρος Παγκράτης
PAGRATISΓεννήθηκε στην Πρέβεζα όπου και εργάζεται ως υπάλληλος του Ο.Τ.Ε.
Με την πολιτική ασχολείται από μικρό παιδί. Εντάχθηκε στη νεολαία του Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού “Ρήγας Φεραίος” της οποίας διετέλεσε Γραμματέας Πρέβεζας και μέλος του Κεντρικού της Συμβουλίου. Μετά την διάσπαση εντάχθηκε στο Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά, και στη συνέχεια στην Α.Κ.Ο.Α.
Ήταν υποψήφιος βουλευτής Νομού Πρέβεζας του ΚΚΕ Εσωτερικού Α-Α τον Ιούνιο και το Νοέμβρη του 1989, της Α.Κ.Ο.Α. στην συνεργασία της με τον ΣΥΝ το 2000, και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α το 2004 και το 2007.
Είναι συνδικαλιστής στο χώρο του Ο.Τ.Ε. και διετέλεσε μέλος της Τοπικής Επιτροπής Πρέβεζας της Π.Ε.Τ. – Ο.Τ.Ε. Αρθρογραφεί συχνά στο Φόρουμ για εργατικά και συνδικαλιστικά θέματα.
Σπύρος Βελέντζας
VELETZASΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα.
Σπούδασε ιατρική και ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία, την οποία ασκεί στην Πρέβεζα από το 1985.
Στη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής οργανώθηκε στην Κ.Ν.Ε. και το Κ.Κ.Ε.
Διετέλεσε Γραμματέας της Κ.Ν.Ε. Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.
Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 1986 στον Δήμο Πρέβεζας και ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.
Σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας.