Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ  ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΟΝ  ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Κ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ.
                                  
 Η ΔΕΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΨΥΧΑΡΓΩΣ

 Παράσταση διαμαρτυρίας έκανε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας στη διοίκηση του Νοσοκομείου και στον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας, επειδή υπάρχει τεράστιο πρόβλημα θέρμανσης για το Νοσοκομείο. Η αιτία είναι πως γίνεται προσπάθεια... οικονομίας.
Τα καλοριφέρ ανάβουν μόνο μεταξύ 7 και 9 το βράδυ και αυτό μόνο στα δωμάτια των ασθενών που νοσηλεύονται. Οι εργαζόμενοι «επιστρατεύουν» μπουφάν ή άλλους τρόπους για να ζεσταθούν.
Και δεν είναι μόνον αυτό.
Έχουν αφαιρεθεί από τους εργαζόμενους τα τηλεκοντρόλ από τα air condition, ώστε να μην καταναλώνεται ρεύμα.
Το... τραγικό (γιατί περί αυτού πρόκειται) της υπόθεσης είναι πως συγγενείς ασθενών φέρνουν ηλεκτρικά σώματα καλοριφέρ και αερόθερμα από το σπίτι τους για να ζεσταθούν τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Υπάρχει μάλιστα ο κίνδυνος σε αυτή την περίπτωση να δημιουργηθούν ηλεκτρολογικά προβλήματα.
Για το πρόβλημα ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πρέβεζας, κ. Κώστας Μπάρκας, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο και είχε μάλιστα και συνάντηση με τον εκτελούντα χρέη διοικητή, κ. Μάνθο Δαρδαμάνη για τα ζητήματα της Υγείας στην Π.Ε. Πρέβεζας.
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, το πρόβλημα χρηματοδότησης είναι τόσο μεγάλο στις μονάδες Υγείας του Ν. Πρέβεζας, ώστε πριν από λίγες ημέρες η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. επιχείρησε να κόψει το ρεύμα και στον ξενώνα «Ψυχαργώς», αλλά έπειτα από παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Πρέβεζας, κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Απο το ρεπορταζ του αt preveza