Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΧΑ στο ξενοδοχείο Καλαμίτσι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ


                          
Ενημερωθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ΧΑ το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013  και ώρα 19:00 διοργάνωσε εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Καλαμίτσι με προσκεκλημένο κάποιο βουλευτή Κουκούτση.

Για όλους εμάς που εδώ και χρόνια δημιουργήσαμε και συμμετέχουμε στα κινήματα της πόλης χωρίς να κρύβουμε τα πρόσωπα και την ταυτότητά μας και χωρίς να αρνείται ο καθένας από εμάς ξεχωριστά τον πολιτικό χώρο τον οποίο συμπαθεί ή στον οποίο ανήκει, για όλους εμάς που δημιουργήσαμε και συμμετέχουμε  στα δίκτυα αλληλεγγύης, που εντάσσονται στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που τσακίζει τις ζωές μας και θρέφει το φασισμό, έχουμε να πούμε ότι κανένας υγιής άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει  τη ρητορική του μίσους, την αυταρχική εθνικιστική πολιτική "
ιδεολογία"  την αρρώστια  κατά συνέπεια του ναζισμού και του φασισμού που η ΧΑ προτείνει!
 Το γεγονός ότι αποτελούν το δεκανίκι του κράτους και του εγχώριου κεφαλαίου  είναι αδιάψευστο! Ζήτησαν τη φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών,  κατέθεσαν πρόταση για τη διαγραφή του χρέους των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών και βέβαια είναι γνωστό ότι αποτελούν τους τραμπούκους του συστήματος σε κάθε μαζική κινητοποίηση. Είναι πολύ απλά οι μπράβοι αυτών που κατάφεραν να εξαθλιώσουν ψυχές και συνειδήσεις και να διαλύσουν εντελώς τον κοινωνικό ιστό.
Άσχετα με την μαύρη προπαγάνδα που τα ελεγχόμενα ΜΜΕ με επιστημονικά μεθοδικό τρόπο κάνουν υπέρ τους, εμείς πιστεύουμε ότι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ!
 
Η ανθρωπότητα καταδίκασε και αν χρειαστεί θα ξανακαταδικάσει την εγκληματική συνείδηση που θέλει να ορίζει δια της βίας τη ΣΚΕΨΗ, την ΕΚΦΡΑΣΗ, τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και τη ΖΩΗ των άλλων ανθρώπων, χρησιμοποιώντας το φόβο των απειλών, και ακόμη τις βαριές σωματικές βλάβες και τις μαζικές δολοφονίες κατά όποιων "εκείνοι" κρίνουν ότι μολύνουν την "καθαρότητά" τους.
Πολύ καλά έκαναν λοιπόν και πραγματοποίησαν την εκδήλωσή τους στην περιφρουρημένη αίθουσα του ξενοδοχείου Καλαμίτσι έξω από την Πρέβεζα.
Γιατί  όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, που προσπαθεί να εμποτίσει τα άτομα που επηρεάζει, με το δηλητήριο του εθνικισμού και του ρατσισμού! 
Πρέβεζα 09/01/2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ