Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

agrotes-athinaΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!
Με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, οι μικρομεσαίοι αγρότες συμμετείχαν στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης που τους ξεκληρίζει. Το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο ξεκίνησε στη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή Αγωνιστικών Αγροτικών Μπλόκων απηύθυνε κάλεσμα προς τους εργαζόμενους της Αθήνας «να συμπαραταχθούν με την αγροτιά στη μάχη που δίνει για την επιβίωσή της».
«Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων συνειδητοποιούν ότι ο αγώνας μας να κρατήσουμε τα χωράφια μας, να μπορούμε να τα καλλιεργούμε και να παράγουμε, να ζούμε από τη δουλειά μας, δεν αφορά μόνο εμάς τους αγρότες. Αφορά όλο το φτωχό λαό μας. Γιατί εμείς είμαστε που μπορούμε - αν μας αφήσουν - να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του λαού μας» αναφέρει η ανακοίνωση.
Η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε έξω από το υπουργείο Γεωργίας, και η πορεία των φτωχών μικρομεσαίων αγροτών έως το Σύνταγμα αποτελούν συνέχεια του μεγάλου και ηρωικού αγώνα, που δόθηκε σε περισσότερα από 30 μπλόκα, σε όλη την Ελλάδα, για πάνω από ένα  μήνα.                                                              Πηγή :ΙΣΚΡΑ