Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου της ΣΕ της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας



Δελτίο Τύπου

Βασική προτεραιότητα η υπεράσπιση των ανθρώπων!

Μετά τη συγκρότησή της σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, πραγματοποίησε τη πρώτη της συνεδρίαση τη Κυριακή 8/12/2013 στα γραφεία του κόμματος.
Στη συνεδρίαση αυτή επισημάνθηκαν οι δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα και ο λαός εξαιτίας της βάρβαρης λιτότητας των μνημονιακών πολιτικών 4 χρόνια τώρα. Πρώτο και άμεσο καθήκον της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, είναι η υπεράσπιση των ανθρώπων της εργασίας, των ανέργων, της νεολαίας, των αγροτών, των μικρομεσαίων, από τα νέα δεινά που απεργάζεται η δικομματική κυβέρνηση υπακούοντας στις επιταγές της τρόικα. Κανένας συμπολίτης δεν πρέπει να χάσει το σπίτι του για χρέη στις τράπεζες ή στην εφορία, κανένας συμπολίτης δεν πρέπει να μείνει χωρίς ρεύμα, κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να στερηθεί αξιοπρεπών υπηρεσιών υγείας, κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να χάσει την επίχειρησή του για χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία.
Στην  ίδια συνεδρίαση σχεδιάστηκε και η μακροπρόθεσμη δράση της οργάνωσης, κυρίως με τη  συγκρότηση θεματικών επιτροπών, οι οποίες θα έχουν το καθήκον να εξειδικεύσουν το γενικότερο πρόγραμμα παραγωγικής και πολιτισμικής ανασυγκρότησης της χώρας που εκπονεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Πρέβεζας. Επίσης ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε για την ανασυγκρότηση των δυνάμεων της εργασίας σε όλα τα επίπεδα, καθώς και την ισχυροποίηση των οργανωμένων δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, καθώς και της νεολαίας.
Σε αμέσως επόμενη συνεδρίαση, η ΣΕ θα ανοίξει τη συζήτηση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη στάση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στις εκλογές αυτές, με κύριο μέλημα ο δήμος να περάσει στα χέρια των συμπολιτών μας, να γίνει κέντρο αντίστασης και αλληλεγγύης στην ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε και να πάψει να αποτελεί διαχειριστή των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών.

Πρέβεζα 9/12/2013
Το Γραφείο Τύπου