Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Πρέβεζα

«Δε θα τους περάσει...» 


 ε)
«Δε θα τους περάσει...» - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Πρέβεζα (photo)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Πρέβεζα, ενάντια στις πολιτικές Κυβέρνησης, Τρόικας και Υπουργείου Υγείας, που κλείνουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, συρρικνώνουν  τα Κέντρα Υγείας, δυσκολεύουν την πρόσβαση των πολιτών σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και επιβάλλουν ακόμα μεγαλύτερα χαράτσια και πληρωμές στην υγεία!
Στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία στην Πρέβεζα, του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, αλλά και του ΠΑΜΕ, ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι σωματείων, πολιτικοί φορείς και οργανώσεις, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Περίπου 100 Πρεβεζάνοι φώναξαν «Δε θα τους περάσει...» και έδωσαν «αγωνιστικό ραντεβού» για επόμενες κινητοποιήσεις.
11997854564 2de95c52c7_o
Το λόγο έλαβαν και πραγματοποίησαν σύντομες ομιλίες, οι Χαλέντ Καμπάνι (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΕΥΠΙΚΑ Πρέβεζας – Λευκάδος), Βαγγέλης Μπακόλας (Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας), Στρατής Βουγέλλης (εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία), Γιάννης Νόβας (εκ μέρους του ΠΑΜΕ), Κώστας Μπάρκας (εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ).
 Πηγή  atpreveza