Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

O γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Σπύρος Παγκράτης μιλάει στον Prisma 95,1 για την επίσκεψη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Π. Κουρουμπλή


http://prisma951.blogspot.gr/2014/01/o-prisma-951.html



Στην Πρέβεζα βρέθηκε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β’ Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Πρεβεζάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, επισκέφτηκε τις κοινωνικές δομές της πόλης μας και ήρθε σε επαφή με τους κοινωνικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθεί από αυτούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο βουλευτές επισκέφτηκαν αρχικά το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Διοικητή και τους εργαζομένους, κατά την οποία ενημερώθηκαν διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. Εν συνεχεία οι βουλευτές πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους διευθυντές και τους εργαζόμενους του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ.
Η επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο εργατικό κέντρο Πρέβεζας, όπου είχε συνάντηση με κοινωνικούς φορείς της πόλης και τα σωματεία.



Για την επίσκεψη του κ Κουρουμπλή μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας κ Σπύρος Παγκράτης.

Σε ερώτηση δε σχετικά με τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει ο Συριζα για τις δημοτικές εκλογές στην Πρέβεζα ο κ Παγκράτης ανάφερε ότι ακόμη δεν έχουν πάρει α τοπικά όργανα την τελική τους απόφαση.


Ακούστε το απόσπασμα: