Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ανασυγκροτήθηκε η Οργάνωση Μελών ΣυΡιζΑ Πάργας

 
Στην ανοιχτή συνεδρίαση του, που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο  5/7 το Συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πάργας, παρουσία αντιπροσωπείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Πρέβεζας, έγινε γενική εκτίμηση των πολιτικών εξελίξεων της τελευταίας περιόδου με αποκορύφωμα την τριπλή  εκλογική μάχη: των ευρωεκλογών, των περιφερικών εκλογών και δημοτικών, που δόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό/περιφερειακό επίπεδο.
Έγινε μια συλλογική εκτίμηση της διαμορφωθείσας κατάστασης, των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και της πορείας τις οργάνωσης μελών του Δήμου Πάργας, του εξαιρετικά σημαντικού αποτελέσματος για τη δημοτική παράταξη με επικεφαλής το Θανάση Ράπτη, που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ  στο Δήμο Πάργας, που ανοίγει το δρόμο για δημιουργικές παρεμβάσεις τόσο σε θεσμικό όσο και σε κινηματικό επίπεδο -παράταξη που συγκροτήθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε των εκλογών.
Αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση της οργάνωσης, με έμφαση στη συλλογικότητα, τη δημοκρατία, την ανιδιοτελή αγωνιστική προσφορά, την ανταπόκριση στον αυξημένο ρόλο που αναλαμβάνει συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ και το συνεργατικό – συντροφικό κλίμα, που δοκιμάστηκαν έντονα την τελευταία περίοδο στην οργάνωσή μας.
Μετά από  ανταλλαγή απόψεων και με κριτήριο την ανταπόκριση στις παραπάνω αρχές,  οι συμμετέχοντες αποφάσισαν ομόφωνα, τον καταμερισμό σε θέσεις ευθύνης στη Συντονιστική Επιτροπή, ως εξής:
α) τη θέση του συντονιστή της Οργάνωσης Μελών αναλαμβάνει ο σ. Νικολάου Χρήστος,  β)τη θέση του αναπληρωτή συντονιστή αναλαμβάνει ο σ. Τζιμούλης Σωτήριος,   γ)τη θέση του υπεύθυνου  της  τοπικής αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο σ. Γεωργίου Σπύρος. Υπεύθυνη οικονομικών  της Οργάνωσης αναλαμβάνει η σ. Χαχούλη Παναγιώτα.
Καλούμε τα μέλη της οργάνωσης να συσπειρωθούν μέσα από την Οργάνωση μας, για να δώσουμε όλοι μαζί τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές μάχες τις επόμενης περιόδου.
Καλούμε όλους τους  αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς συμπολίτες μας και συναγωνιστές μας που βρεθήκαμε μαζί στις πρόσφατες εκλογικές μάχες, καλούμε όλους όσους δε συμβιβάζονται με το κοινωνικό τοπίο της καταστροφής των Σαμαρά – Βενιζέλου, να συμπαραταχθούν μαζί μας στον αγώνα υπεράσπισης του δημοσίου χώρου, στην αντίσταση στις σκληρές αντικοινωνικές πολιτικές -για το μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα Δημοκρατικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.


                                                                                                                7.7.2014

                                                                                  Το Συντονιστικό της Ο.Μ