Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία στα χωριά του Δήμου Ζηρού των υποψ. Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την 15/1.



Στα χωριά του Δήμου Ζηρού: Γοργόμυλο, Γυμνότοπο και Τσαγκαρόπουλο, περιόδευσαν το πρωί της Πέμπτης 15/1 οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι λειτουργούν συλλογικά και εκπέμπουν ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Μπάρκας, Μπάμπης Πάνης, Θανάσης Ράπτης και Ευτυχία Τσαμποδήμου, το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποίησαν περιοδεία στα χωριά Παναγιά, Γωνιά, Άγιο Γεώργιο και Κλεισούρα.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών τα πραγματικά τους προβλήματα, τη φτώχεια, την ανεργία και την εγκατάλειψη της επαρχίας από την απερχόμενη κυβέρνηση. Επίσης, ξεδίπλωσαν το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο και βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: α) στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης β) στην επανεκκίνηση της οικονομίας και τη φορολογική δικαιοσύνη γ)στην επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών δικαιωμάτων που κατήργησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις δ) στο θεσμικό και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.
Τέλος, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τους συμπολίτες μας να εμπιστευτούν και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου για να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας!
Το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ  στην Πρέβεζα, λειτουργεί στην οδό Σαπουτζάκη 3, με τηλέφωνο  26820 61585 και e-mail: syrizapreveza@gmail.com. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στο  syriza-preveza.blogspot.gr.