Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ηλίας Χάιδας: Αναγκαίος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδυναμία



Ο συντονιστής Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Χάϊδας  μίλησε στον Prisma95,1 για την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου  του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή  9/1/2015 στις 7:30 στην Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης.

Ένα ψηφοδέλτιο που φιλοδοξεί να είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης για να πετύχει την αλλαγή της σελίδας στη πολιτική ζωή του τόπου, είπε χαρακτηριστικά ο  Ηλίας Χάϊδας.
Παράλληλα, ο συντονιστής της Ν.Ε. σχολίασε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους υποψήφιους  να φτάνουν  σε αριθμό τους 20 που δήλωσαν συμμετοχή και πρόσθεσε ότι καταλήξαμε στους 10. Στη συνέχεια η νομαρχιακή επιτροπή με άκρως δημοκρατική διαδικασία προχώρησε στην πρόταση της για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου που θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας.
«Στην  αυριανή  παρουσίαση εκτός από τη παρουσίαση  των υποψήφιων  θα δώσουμε  και το πολιτικό στίγμα της εποχής», ανέφερε ο συντονιστής Νομαρχιακής επιτροπής. «Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα  και να δώσουμε σήμα αλλαγής σε Ευρώπη και Ελλάδα. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ  είναι η αυτοδυναμία, ένα στόχος εφικτός που δεν χαρακτηρίζεται από αυταρέσκεια αλλά καθίσταται  απαραίτητος  ώστε να  υλοποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Ηλίας Χάϊδας και έκανε κάλεσμα σε όλους του πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη με σκοπό να τιμωρήσουν τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο. Ακολουθεί το ηχητικό:

 https://www.youtube.com/watch?v=kcmORMsJe74