Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Σπύρος Παγκράτης σχολιάζει στον Prisma 95,1 την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.



          
 O γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, Σπύρος Παγκράτης, μίλησε στον Prisma 95,1 αναφορικά με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Γενάρη, ενώ έκανε λόγο για το τέλος μιας μαύρης πολιτικής σελίδας στην ιστορία του τόπου και το ξεκίνημα μιας καινούριας, επισημαίνοντας ότι: 

«Η ιστορική αυτή η νίκη μας δίνει μια ισχυρή εντολή να βάλουμε τέλος στη λιτότητα. Ταυτόχρονα, δικαιώθηκαν οι αγώνες του ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα να στείλουμε μήνυμα σε όλους τους λαούς ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.»

Εν συνεχεία ο κ. Παγκράτης αναφέρθηκε στην συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι: "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να αποκτήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και ταυτόχρονα να καλέσει και άλλες δυνάμεις με σκοπό τη δημιουργία ενός ευρύτερου κοινωνικού και πολιτικού πεδίου στήριξης προγράμματος κοινωνικής σωτηρίας".

«Η επιλογή της συνεργασία των ΑΝΕΛ, είναι μια επιλογή στη βάση ενός μεσοπρόθεσμου προγράμματος και έχοντας ως δεδομένο ότι κράτησαν συνεπής στάση στο αντιμνημονιακό σκέλος» ανέφερε ο κ. Παγκράτης. «Το ΚΚΕ αρνήθηκε επίμονα συνεργασία, δημιουργώντας ιστορική αντίφαση και απέχοντας από τις ευθύνες που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός». Τέλος, υπογράμμισε ότι «η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ήταν η αναγκαιότερη επιλογή».