Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!!!!!

Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτά που γράφει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ,που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο της 28.2.2008, σχετικά με την τοποθέτηση του ΣυΡιζΑ για τον Αμβρακικό στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν θα το ακολουθήσουμε στον υβριστικό, παραπλανητικό και συκοφαντικό κατήφορό του, που αναγνώρισε στον ΣυΡιζΑ τον προαιώνιο εχθρό του.

Τι να πούμε για την εσκεμμένη διαστρέβλωση; Να τιμωρηθούμε γράφοντας 100 φορές τη λέξη «καπιταλιστικό μοντέλο» αντί για «νεοφιλελεύθερο» σε κάθε επόμενο κείμενό μας;

Ή μήπως πρόκειται για άγνοια; Τα μαθήματα όμως πρέπει να τα πάρετε σύντροφοι στα πεδία των μαζικών και ενωτικών αγώνων, έξω από τα τείχη που έχετε υψώσει γύρω σας.

Γιατί εμείς μάθαμε να βρίσκουμε εκείνα που μας ενώνουν και να δημιουργούμε συμμαχίες κι όχι να ψάχνουμε με το μικροσκόπιο τις διαφορές και να τις κάνουμε κοινότoπες ειρωνείες.

Όμως την πρότασή μας την άκουσαν και την διάβασαν όσοι ενδιαφέρθηκαν: αριστεροί, οικολόγοι, σοσιαλιστές, κομμουνιστές και, όσοι δεν φορούσαν τα παραμορφωτικά γυαλιά του σεχταρισμού, την κατάλαβαν πολύ καλά.

Μαζί με όλους αυτούς αγωνιζόμαστε για όσα μπορούμε να βελτιώσουμε , να αλλάξουμε και να ανατρέψουμε. Και για τον Αμβρακικό μαζί θα αγωνιστούμε.

Πρέβεζα 18.03.2008

Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας