Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η Ν.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ του ΣΥΝ

Συνήλθε στις 12 Αυγούστου η νεοεκλεγείσα Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΝ και συγκροτήθηκε σε σώμα . Παρόντες ήταν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΠΕ Ευκλείδης Τσακαλώτος και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΚΠΕ Βασίλης Πριμικύρης.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της η Ν.Ε. συζήτησε τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας , απαίτησε την άμεση κατάπαυση του πυρός και την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ειρηνική επίλυση του προβλήματος της Ν. Οσετίας στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ και του ΟΗΕ, ενημερώθηκε για τις προετοιμασίες του Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΝ στην πόλη μας και συζήτησε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες - οι κτηνοτρόφοι στον Νομό μας και οι άνεργοι εργαζόμενοι των Κλωστηρίων. Από όλα τα μέλη της διαπιστώθηκε πως την κρίσιμη συγκυρία , όπου η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής, η νέα Ν.Ε. θα μπορέσει να ανταποκριθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά της.

Κατά την συνεδρίαση εκλέχτηκε ως Γραμματέας της Ν.Ε. ο Δημήτρης Ντάγγας και η γραμματεία του οργάνου, που θα αποτελείται από τους Δημήτρη Ντάγγα, Λαμπρινή Σούρδη, Δημήτρη Παπαδημο, Ηλία Χάηδα και Κώστα Μπάρκα.

Πρέβεζα, 13.8.2008

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΝ