Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Αλληλεγγύη- Αντίσταση. ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝΟ σύλλογός Δήμων Ν. Πρέβεζας από χθες (Δευτέρα) είναι σε κατάληψη Δημαρχείου και για σήμερα έχει αποφασίσει καταλήψεις και κλείσιμο όλων των χώρων του Δήμου (δημοτικά κτίρια, εργοτάξιο και καθαριότητα, δημοτική αστυνομία, παιδικούς σταθμούς κλπ), με κύριο αίτημα να αποτραπούν, εκτός των άλλων, οι απολύσεις που βρίσκονται προ των πυλών.
 Μετά από παρέμβασή του την Τετάρτη προγραμματίζεται Δημοτικό Συμβούλιο με σύμφωνες όλες τις δημοτικές παρατάξεις, έτσι ώστε ο Δήμος να μην στείλει κανένα στοιχείο στο Υπουργείο   και να ταχθεί ενάντια στις απολύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΡΕΒΕΖΑΣ καλεί
-  Να Εκδηλώσουμε   την έμπρακτη Αλληλεγγύη μας, σε όσους ΤΩΡΑ υφίστανται τα πλήγματα της επίθεσης.
-Θέλουν να μας ξεμοναχιάζουν, λίγους κάθε φορά.
-Δεν υπάρχουν περιθώρια "για αργότερα"
λοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε!

ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνεχίζουμε στον  δρόμο του αγώνα!
Η επιβλητική εργατική λαϊκή κινητοποίηση, με την 48ωρη πανελλαδική απεργία και τις τεράστιες διαδηλώσεις, έστειλαν καθαρό μήνυμα: Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα του Τρίτου Μνημονίου δεν περνούν, ο λαός θα τα ανατρέψει, μαζί με την άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και την πολιτική κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ.
Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα
Η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού είναι αποδεκατισμένη, βρίσκεται σε οριακό επίπεδο και καταδικασμένη από την κοινωνική πλειονότητα. Το μαζικό εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα μπορεί να την ανατρέψει, κλιμακώνοντας τον αγώνα του και ανεβάζοντας σε ανώτερο επίπεδο την πολιτικοποίησή του, την μαχητικότητά του και τις μορφές πάλης του. Η ιστορία το έχει δείξει: Ένας οργανωμένος και συνειδητοποιημένος λαός μπορεί να σταματήσει την καταστροφή και να επιβάλλει το δρόμο των δικών του αναγκών και δικαιωμάτων.
Δεν σταματάμε ούτε λεπτό! Συμβάλλουμε στην κλιμάκωση του αγώνα και στην οργάνωση των κινητοποιήσεων σε τοπικό επίπεδο!
Καλούμε τη Τετάρτη 14/11 ημέρα  Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης στις 7 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο ανοιχτή συνάντηση όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για να συναποφασίσουμε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Το Σάββατο 17/11 στις 6 μ.μ καλούμε μπροστά στο Εργατικό Κέντρο σε ενωτική συγκέντρωση και διαδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, για της «Γενιάς μας τα Πολυτεχνεία» στον ελπιδοφόρο δρόμο της ανατροπής.
Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας και η πρωτοβουλία συνδικαλιστών από τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα