Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ


Συνυπεύθυνοι στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Μάλλον αυτό εννοούν τα πάλαι ποτέ κραταιά στελέχη του Πασοκ ,μεταξύ των  όποιων και γνωστοί κομματάρχες της περιοχής μας. Προσπαθούν να ταυτιστούν με το "παλιό καλό" Πασοκ ενώ κλείνουν την πόρτα σε πονηρούς που ετοιμάζονται για την έξοδο. Ο Βενιζέλος δεν τους θέλει και με διάφορα τρυκ προσπαθεί να τους αποκλείσει, ενώ τείνει χείρα βοηθείας στη ΔΗΜΑΡ για να φτιάξουν μαζί την σοσιαλδημοκρατία! Όμως ο πονηρός κυρ Φώτης δεν τσιμπάει, τα θέλει όλα δικά του, και μάλλον ο Βενιζέλος θα μείνει μόνος στην κατάρρευση του, ότι είχε να δώσει το έδωσε , δεν ΄΄τραβάει΄΄ δεν  τον χρειάζονται πια.
Το συνέδριο του Πασοκ εξελίσσεται σε ένα συνέδριο αυτοδιάλυσης ,και ο Ελληνικός λαός και η άνεργη νεολαία δεν έχει αυταπατες. Μόνο με μια κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα και την αριστερά θα αποτρέψει την καταστροφή της χώρας και του λαού μας. Σε αυτό το δρόμο καλούμε τους αγνούς  αγωνιστές και πατριώτες που πίστεψαν κάποτε στο σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ . Τα  συνυπεύθυνα στελέχη δεν πείθουν κανένα  πια με την διαφωνία τους.


“Όχι σε συνέδριο fast track” λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα για συμμετοχή στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απευθύνουν 74 μέλη του κόμματος με σκοπό, όπως επισημαίνουν, να αντισταθούν στην αλλοίωση της φυσιογνωμίας του και να βοηθήσουν στην υιοθέτηση προοδευτικών πολιτικών λύσεων. Οπως τονίζουν στο κείμενο, που μεταξύ άλλων υπογράφουν οι Σήφης Βαλυράκης, Κατερίνα Μπατζελή, Αξαρλής Γιάννης, Μιχάλης Καρχιμάκης και Γρηγόρης Νιώτης, το ΠΑΣΟΚ, στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα «μπορεί και οφείλει να αποτελέσει τον καταλύτη των εξελίξεων για την διέξοδο από την κρίση και να προωθήσει στρατηγική για την σωτηρία της χώρας».Στο κείμενό τους,το οποίο υπογράφουν και οι Ηπειρώτες:Μάκης Χατζηεφραιμίδης,Κώστας Κωνής,Φώτης Ζέρβας και o γραμματέας της Ν.Ε. Θεσπρωτίας Σπύρος Πανταζής, κάνουν λόγο για καλλιέργεια σκέψης αποχής από τις διαδικασίες του Συνεδρίου, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα συνιστούσε λάθος, καθώς αφήνουν σε άλλους να λάβουν τις αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον του Κινήματος.! Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι» καταλήγει το κείμενο των 74 στελεχών του ΠΑΣΟΚ