Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

There is no alternative

 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΜΟΝΑΔIΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η χώρα καταστρέφεται , ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, η ανεργία στους νέους έφρασε το 60%                                                                                                                                                                  
H ιστορική εμπειρία δείχνει οτι όταν η χώρα οδηγείται σε ανθρωπιστική κρίση οι Έλληνες αντιδρούν και εξεγείρονται. Η  μνημονική συγκυβέρνηση δεν έχει άλλες λύσεις. Εχουν αποτύχει σε όλα. Το χρέος μετά από 3 χρόνια σκληρής λιτότητας αυξήθηκε κατά 180 εκατομμύρια ευρώ, η ύφεση  προβλέπεται στα 4% .Το ομολογεί ακόμα και το ΔΝΤ ,ότι δήθεν  έβαλαν λάθος πολλαπλασιαστή, αλλά και όλοι  οι σοβαροί οικονομολόγοι. Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν λύνουν το πρόβλημα του λαού μας απλώς το επιδεινώνουν  ξεπουλώντας  τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές,  οι οποίες αποτελούν τον μοχλό και τα εργαλεία της ανάπτυξης. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. Οι ιδιωτικοποίηση της ενέργειας που αύξησε κατα 50% το ρεύμα σε συνδυασμό με τους  μισθούς πείνας, οδήγησαν σε εξέγερση και παραίτηση της κυβέρνησης.

Μπροστά στην Εφορία συγκεντρώθηκαν εκλεγμένα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, του σωματείου εργαζομένων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας, γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων, ΔΕΥΑΠ, ξενοδοχοϋπαλλήλων, ΟΤΕ, ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας, εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο,  στους Δήμους, συμβασιούχοι δασοπυροσβέστες, λιμενεργάτες, χειριστές, εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας, άνεργοι. Πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα.

Οι χιλιάδες απεργοί διαδηλωτές στην Πρέβεζα και σε όλη  την χώρα βροντοφώναξαν: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ