Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Επίσκεψη Κ.Μπάρκα στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα

, 01 Απρίλιος 2013 14:09

"


Επίσκεψη Κ.Μπάρκα στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα"
Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα στα γραφεία του συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας “Ελπίδα”
.
Στην επίσκεψη αυτή έγινε επισκόπηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας που έχουν ειδικές ανάγκες, τα οποία οξύνονται καθημερινά σαν αποτέλεσμα των ανάλγητων μνημονιακών πολιτικών της τρικομματικής κυβέρνησης και των απαιτήσεων των δανειστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δήλωσε ο βουλευτής, δεν στέκεται κοντά στα προβλήματα των συμπολιτών μας με ειδικές ανάγκες για να κερδοσκοπήσει στη πολιτική σκακιέρα και να κερδίσει λίγους ψήφους παραπάνω, αλλά πιστεύει βαθύτατα πως η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία είναι ζήτημα κοινωνικής αντίληψης που δεν μπορεί να υποβαθμιστεί για κανένα λόγο και για κανένα μνημόνιο.

Έγινε ειδική αναφορά για το προτεινόμενο νομοσχέδιο για τα ΚΑΠΕ και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η λειψή στελέχωσή του.

Τέλος δηλώθηκε πως θα υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα στο σύλλογο “Ελπίδα” και το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον βουλευτή του για την προώθηση των δικαιωμάτων των αναπήρων.
Πηγή  olapreveza