Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

O συλλόγος Πρωτ. Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας. καλεί και συμπαρίσταται στην Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία

Απόσπασμα από τη ανακοίνωση του Συλλόγου Πρωτ. Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας.

Τετάρτη 17 Απριλίου- 11πμ, παράσταση στη Δ/νση Π.Ε. (Φόρος έναντι ΑΤΕ)
                                      -12πμ όλοι στη συγκέντρωση στο χώρο του Νοσοκομείου για την αναβάθμισή του και την παροχή δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για όλους, γιατί η υγεία είναι δικαίωμα και κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα προς διατίμηση.


...Το Δ.Σ του συλλόγου μας δεσμεύεται ότι θα δώσει , με όλες τις δυνάμεις του, τη μάχη να μην χαθεί καμιά οργανική θέση, να μην υποβαθμιστεί καμιά σχολική μονάδα και προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας , για τις τρεις (3) τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου(11:00-14:00) την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. (Φόρος έναντι ΑΤΕ) καλώντας τα μέλη του, τους γονείς και τους τοπικούς φορείς να πάρουν μαζικά μέρος σ’ αυτή, γιατί η δυναμική και αποφασιστική παρουσία όλων είναι η μοναδική απάντηση στην αυθαιρεσία του Υπουργείου και της Τρόικας, είναι η μοναδική απάντηση αξιοπρέπειας προς τα παιδιά μας. Τα σχέδιά τους πρέπει να ακυρωθούν και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
 
   Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου μας δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στην Επιτροπή Αγώνα Υγείας Πρέβεζας και καλεί τους συναδέλφους μετά την παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στο χώρο του Νοσοκομείου για την αναβάθμισή του και την παροχή δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για όλους, γιατί η υγεία είναι δικαίωμα και κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα προς διατίμηση.