Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

O υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Μιχάλης Νόβας στον Prisma 95,1: Θα δημιουργηθεί μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση που σε συνεργασία με τον Δημόσιο Χώρο θα αποφασίσει τον υποψήφιο 

http://www.prisma951.gr/index.php/component/k2/item/10112-o-ypeythynos-topikis-aftodioikisis-syriza-prevezas 

O Μιχάλης Νόβας υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας μίλησε στον Κώστα Καζαντζίδη και τον Prisma 95.1 τόσο για την πρωτογενή ανάπτυξη και το συνεταιριστικό κίνημα όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με το συνεταιριστικό κίνημα ο κ Νόβας έκανε μια εκτενή ανάλυση για τα προβλήματα που υπήρχαν στην περιοχή μας ως γνώστης της κατάστασης λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.
Ο κ Νόβας ως υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας μίλησε για τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης της περιοχής και για τον σχεδισμό που υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ Νόβας τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτοδιοίκηση που δεν είναι συνδεδεμένη με το κεντρικό πολιτικό γίγνεσθαι. Δεν υπάρχουν απολίτικες στάσεις διευκρίνησε.
"Είναι λάθος να νομίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε πλεόνασμα αν τα παιδιά αντί για γάλα το πρωί πίνουν ζαχαρόνερο. Δεν είναι στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ να μην παίρνουν οι ασθενείς φάρμακα για να γίνει πλεόνασμα" συνεχίσε. "Θα πολιτικοποίησουμε στο έπακρο τις αυτοδιοικητικές εκλογές"(...) "Όλοι αυτοί οι αυτοδιοικητικοι που δέχτηκαν τις μνημονιακές πολιτικές ετοιμάζονται να κατεβούν ως ανεξάρτητοι. Θέλουμε να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές αφορμή για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού κεντρικά αλλά και να διατυπωθούν και πολιτικές προτάσεις στο δήμο ή την περιφέρεια που θα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες της κάθε περιφέρειας. Για παράδειγμα στον πρωτογενή τομέα κτλ"
Σχετικά με το πρόσωπο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει για τον Δήμο της Πρέβεζας, ο κ Νόβας άνέφερε ότι στην Πρέβεζα θα δημιουργηθει μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση σε συνεννόηση και άμεση συνεργασία με τον Δημόσιο Χώρο του κ Ρέντζου -χωρίς να αποκλείεται να είναι και πάλι επικεφαλής ο κ Ρέντζος, θα το αποφασίσει η παράταξη-.
Ακούστε το απόσπασμα: