Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στην ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                      

 Επίσκεψη στην ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ. και συνάντηση με τους εργαζόμενούς της, πραγματοποίησε την Τετάρτη 3-9-2014 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εργαζόμενοι της ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ εξέφρασαν τη βαθειά ανησυχία τους για την εργασιακή ανασφάλεια που βιώνουν καθώς και την αγωνία τους σχετικά με το μέλλον της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζουν άμεσο βιοτικό πρόβλημα, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για σχεδόν δύο χρόνια.
Είναι σαφές πλέον, πως  η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου  «θυσιάζει» τα στοιχειώδη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων στο «βωμό»    της δημοσιονομικής εξυγίανσης και προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα αισιοδοξίας στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας. Η καθημερινή πραγματικότητα, όμως,  της τεράστιας ανεργίας και της  απλήρωτης και πολλές φορές «μαύρης» εργασίας, την διαψεύδουν κατηγορηματικά. Το ελληνικό success story  «ξεθώριασε».

Ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ. και δεσμεύτηκε να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσω της κατάθεσης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή σχετικά με τη καταβολή των δεδουλευμένων  τους και το μέλλον της εταιρείας.

                                                                                                              Πρέβεζα, 04/09/2014
                                                                                                                 ΤοΓραφείο Τύπου