Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας σχετικό με κακόβουλα δημοσιεύματα.



Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μάχεται με όλες τις δυνάμεις του για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει την οικονομία μας σε βαθειά ύφεση και τη κοινωνία μας στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, κάποιοι προσπαθούν να «θολώσουν τα νερά», επινοώντας φανταστικές ιστορίες και πλάθοντας μυθοπλασίες σε στήλες τοπικών εφημερίδων και ενημερωτικών sites. Κάποιοι εφευρίσκουν ζητήματα και προσπαθούν να επηρεάσουν την προεκλογική ατζέντα εν όψει  των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Μικρή λεπτομέρεια για αυτούς το γεγονός ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκαν μέσα από συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό του κόμματός μας. Μικρή λεπτομέρεια για αυτούς το γεγονός ότι το ρεαλιστικό και κοστολογημένο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει συνεχώς την επιρροή του στο εκλογικό σώμα.
Παρόλ’ αυτά τους καταλαβαίνουμε. Η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος και η δημιουργία εντυπώσεων είναι απαραίτητη για κάποιους προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις των εφημερίδων τους και τα «κλικς» των ενημερωτικών sites τους.
Όμως, η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας μας, η οποία βασίζεται στην αντικειμενική πληροφόρηση και την ενημέρωση των συμπολιτών μας, πλήττεται όταν μέσα ενημέρωσης υπηρετούν την εκστρατεία κινδυνολογίας και εκφοβισμού, που απορρέει από το Μαξίμου και τη Συγγρού.
Το 2015, όμως, δεν είναι 2012. Ο κόσμος της Πρέβεζας πλέον γνωρίζει. Όλοι και όλες κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Καθαρές κουβέντες, καθαρά πρόσωπα.