Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σχόλιο για “κίτρινο” δημοσίευμα στη “Γνώμη της Άρτας”.



Στην ηλεκτρονική εφημερίδα “Γνώμη της Άρτας”, με τίτλο “Πολιτική ή Πελατεία;” και με υπογραφή Κώστα Γκέτση, γράφτηκε στις 16.01.2015 ένα καθόλα προβοκατόρικο και υβριστικό κείμενο για τον υποψήφιο βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ σ. Μπάμπη Πάνη και κατ’ επέκταση ποροβοκατόρικο και εχθρικό για το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ξέρουμε την αφορμή που ο αρθρογράφος αποφάσισε να παράσχει δείγμα των εμβριθών αναλύσεών του για τα τεκταινόμενα του πολιτικού αγώνα στην Πρέβεζα. Οι υπηρεσίες που υποτίθεται ότι προσφέρει σε άλλον υποψήφιο, είναι καθόλα υποκριτικές και προβοκατόρικες. Η εικόνα ενός σπαρασσόμενου ΣΥΡΙΖΑ, με τα στελέχη του να νοιάζονται μόνο για το λουφέ τής εξουσίας, εξυπηρετεί την πτώση του κύρους και της αξιοπιστίας τού κόμματος και συνεπώς της εμβέλειας του ψηφοδελτίου. Πρόκειται για ένα “στρατευμένο” κείμενο, που στοχεύει στη σύγχυση και στην υπονόμευση της ηθικής υπεροχής τού κόμματος και της προοπτικής τής πολιτικής αλλαγής.
Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μάχεται με όλες τις δυνάμεις του για να διώξουμε τα μνημόνια και το φόβο από τη χώρα μας, κάποιοι επιδιώκουν να τορπιλίσουν την ενότητά του, δημοσιεύοντας συκοφαντικά και  δυσφημιστικά άρθρα. Είναι αυτοί που είναι προσκολλημένοι στο παρελθόν. Είναι αυτοί που  δεν επιθυμούν την αλλαγή σελίδας για τη χώρα μας.
            Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό και αμετάκλητο τρόπο τα “κίτρινα” δημοσιεύματα, που επιθυμούν να δημιουργήσουν δυσπιστία στο εκλογικό σώμα και να πλήξουν την αλληλεγγύη, την ενότητα και την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ,  στοιχεία που συνθέτουν το αξιακό φορτίο της Αριστεράς.