Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ







Ενώ το Πασόκ καταρρέει, σε ένα ανελέητο αγώνα- και με καρέκλες- έχουν εμπλακεί οι δυο αντιμαχόμενες πτέρυγες στον προσυνεδριακό διάλογο  του  ΠΑΣΟΚ.
Απο την μια ο Βενιζέλος που έχει και το πάνω χέρι, ο οποίος είναι μετρ στις δολοπλοκίες βυζαντινού τύπου , και απο την άλλη οι πρώην στρατηγοί – κομματάρχες που έμειναν χωρίς στρατό μετά την πρωτοφανή συρρίκνωση του Πασοκ
Ο Βενιζέλος θέλοντας να απεμπλακεί απο τα σκάνδαλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί την ιστορία ακόμα και το όνομα του Πασοκ, επίσης θέλει  να στείλει μήνυμα  στην τρόικα ότι είναι ο πιο πιστός εγγυητής του μνημονίου χωρίς τις κολοτούμπες του Σαμαρά και υποσημειώσεις του Κουβέλη.
Απο την άλλη μεριά οι στρατηγοί τον κατηγορούν ότι με αντιδημοκρατικές διαδικασίες  προσπαθεί να τους απομακρύνει απο το κόμμα και τις λήψεις των αποφάσεων. Του θυμίζουν ότι είναι συνυπεύθυνοι στην μέχρι τώρα πορεια. Ειναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα της φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.
Οι ψηφοφόροι και οι υποστηριχτές του Πασοκ  που ακόμα έχουν ψευδαισθήσεις για την πολιτική του,  δεν έχουν τίποτα να περιμένουν απο το συνέδριο, ούτε απο τις αντιμαχόμενες πτέρυγες.
Και οι δυο βλάπτουν το ίδιο το βασίλειο της Ελλάδας παραφράζοντας τον Καβάφη.